Get Adobe Flash player

Converses sobre l' Educació - 30 de gener de 2014

DIJOUS 30 DE GENER A LES 19.00 HORES

Conferència: “Converses sobre l’educació”, a càrrec del Sr. Jaume Cela, mestre i escriptor, i la Sra. Nadia Ghulam, coautora del llibre “El secret del meu turbant”

Lloc: Auditori Col·legi Major Sant Jordi.

Direcció: Passatge Ricard Zamora, 4-8  (cantonada amb Avinguda Sarrià). Barcelona

Consulteu el següent enllaç:  http://goo.gl/maps/7UbhL

 

El professor Jaume Cela és una de les figures més rellevants de casa nostra en matèria docent. Amb una dilatada experiència en el món de l’educació i una important obra literària publicada, ens aportarà la seva valuosa i experimentada visió sobre l’escola que tenim i la que hem de construir pel futur.

 "El secret del meu turbant", obra literària escrita a quatre mans entre la periodista Agnès Rotger i la protagonista de la nostra conferència, la Nàdia Ghulam, ens  explica el cas de la Nàdia, que amb només 8 anys va quedar ferida per una bomba, que li va deixar seqüeles a mig cos, i li ha marcat la vida i la de la seva família. Quan estava hospitalitzada a l'Afganistan, es va instaurar el règim talibà al país. És per això que al 1996 es va vestir de noi per poder subsistir, i va viure durant 10 anys amb una identitat falsa per poder mantenir la família. 

A través del link que us adjuntem podreu veure l’entrevista que li varen fer amb motiu del Premi Prudenci Bertrana, guardó que El secret del meu turbant  va guanyar al 2010.        

http://www.324.cat/noticia/856946/ociicultura/La-historia-real-El-secret-del-meu-turbant-guanya-el-Premi-Prudenci-Bertrana

Formulari d'Ingres

Buscar