Get Adobe Flash player

Conferència Dra. Teresa Checa

 

genetica 

8a Conferència 

 

GENÈTICA I CÀNCER DE MAMA. CÀNCER HEREDITARI. FARMACOGENÒMICA

Dra. Teresa Checa i Dr. David Páez
Metges Oncòlegs de l'Institut d'Oncologia IDOC
Aportació experiència personal: Sra. Mar Cuellas
20 de juny de 2013, a les 19h

Converses sobre l' Educació - 30 de gener de 2014

DIJOUS 30 DE GENER A LES 19.00 HORES

Conferència: “Converses sobre l’educació”, a càrrec del Sr. Jaume Cela, mestre i escriptor, i la Sra. Nadia Ghulam, coautora del llibre “El secret del meu turbant”

Lloc: Auditori Col·legi Major Sant Jordi.

Direcció: Passatge Ricard Zamora, 4-8  (cantonada amb Avinguda Sarrià). Barcelona

Consulteu el següent enllaç:  http://goo.gl/maps/7UbhL

 

El professor Jaume Cela és una de les figures més rellevants de casa nostra en matèria docent. Amb una dilatada experiència en el món de l’educació i una important obra literària publicada, ens aportarà la seva valuosa i experimentada visió sobre l’escola que tenim i la que hem de construir pel futur.

 "El secret del meu turbant", obra literària escrita a quatre mans entre la periodista Agnès Rotger i la protagonista de la nostra conferència, la Nàdia Ghulam, ens  explica el cas de la Nàdia, que amb només 8 anys va quedar ferida per una bomba, que li va deixar seqüeles a mig cos, i li ha marcat la vida i la de la seva família. Quan estava hospitalitzada a l'Afganistan, es va instaurar el règim talibà al país. És per això que al 1996 es va vestir de noi per poder subsistir, i va viure durant 10 anys amb una identitat falsa per poder mantenir la família. 

A través del link que us adjuntem podreu veure l’entrevista que li varen fer amb motiu del Premi Prudenci Bertrana, guardó que El secret del meu turbant  va guanyar al 2010.        

http://www.324.cat/noticia/856946/ociicultura/La-historia-real-El-secret-del-meu-turbant-guanya-el-Premi-Prudenci-Bertrana

NOTICIES

La Festa de Primavera  a la NAU IVANOW

 

El proper 11 de maig a la Nau Ivanow de la Sagrera.

Festa de la Fundació amb molts artistes, humor, musica i un mon de sorpreses.

La entrada es apropiada per a tot tipus de public i iaurà distracció per a totom

El preu es molt popular i podreu gaudir d'aquesta magnifica festa per sols 5 € com una donació per a la Fundacio Tecnica i Humanisme.

Ho pasareu molt be i donareu suport a una bona causa que ens benefisia a tots plegats.

Esta prevista la participació dels seguents artistes col·laboradors:

 


 

6a Conferència

Conferència Dr. Ramon Maria Nogués

 

ESPIRITUALITAT EN LA SOCIETAT MODERNA
Dr. Ramon Maria Nogués
Catedràtic d'Antropologia Biològica
Universitat Autònoma de Barcelona UAB
Expert en Neuroreligió
25 d’abril de 2013, a les 19h
.

 

MAMOGRAF CAMERUN - GRACIES A TOTS

Benvolguts amics i amigues:

El passat dijous 19 de desembre va sortir un contenidor des del port de Barcelona direcció a Camerun, al port de Duala, amb un carregament molt especial: un Mamògraf totalment equipat pel que ja portàvem més de 5 anys treballant, destinat a l’Hospital Dominicaine de Sant Martin de Porres de Yaundé,  que servirà per diagnosticar de forma precoç els casos de càncer de mama de les dones de la regió. Juntament amb aquest equip, i en col·laboració directe amb altres ONG’s i Fundacions, s’ha enviat més material i equipament mèdic amb el qual la població tindrà accés a una atenció sanitària digna i de qualitat.

Aquesta fita mai hagués estat possible sense la col·laboració i implicació de moltes persones que, com tu, varen creure que aquesta il·lusió era possible. L’aportació de tots, des de la més important fins la més humil, ha estat clau. Enguany, els Reis Mags no seran només tres, sinó que portaran el nom de tots i cadascú de vosaltres, que heu estat capaços de donar a persones a les qui no coneixeu però amb les qui us heu solidaritzat una oportunitat, una esperança.

 

 

 

Formulari d'Ingres

Buscar