Get Adobe Flash player

Tallers

 

La Musicoteràpia

 

 

 

La Fundació Tècnica i Humanisme, conscient de la importància d´un tractament integral envers el malalt oncològic, ha decidit incorporar activitats de Musicoteràpia a l´Institut d´Oncologia Corachan - IDOC Centre Mèdic, en col·laboració amb el Centre de Musicoteràpia de Barcelona.

La Musicoteràpia és un procés terapèutic amb el qual s´ajuda el pacient a trobar un estat de benestar i qualitat de vida. S´utilitzen de manera sistemàtica i científica les experiències i activitats musicals com a forces dinàmiques de canvi.

Es millora la coordinació motora, el to muscular, la respiració, l´abolició dels vòmits. Fomenta l'auto-coneixement de la persona, dóna lloc a un augment de l´autoestima i una reducció dels sentiments depressius d´ansietat i d´estrès.
 

La Nutrició

 A través dels hàbits alimentaris podem eliminar les impureses que es generen durant el tractament i prevenir la possibilitat d'altres càncers en el futur. Per això és important, en primer lloc, suprimir els hàbits com el tabac, l'alcohol, etc. Tanmateix, és necessari seguir una alimentació equilibrada, basada en els fonaments de la Dieta Mediterrània per aportar al cos els nutrients necessaris per mantenir-lo fort i sa.La Fundació Tècnica i Humanisme i l’Institut d´Oncologia Corachan - IDOC Centre Mèdic, posa a la seva disposició una Unitat de Nutrició i Dietètica, on podran assessorar-lo/la sobre les seves necessitats nutricionals i confeccionar dietes personalitzades.Més informació: 932 800 855

 

Posat Maca

 

 

Et convidem al taller gratuït.


T’ensenyarem com arreglar-te de manera integral (mocador al cap, perruques, maquillatge, cremes per a la pell, vestits de bany adaptats, etc...).


El taller de mocadors el realitza la Sra. Montse Jaén, voluntària de la Fundació Tècnica i Humanisme. D' altra banda, el taller d'assessorament d'imatge (perruques, maquillatge, etc.) l'ofereix el Centre Capilar DANIEN.


Més informació: 605 838 126

 

 

Formulari d'Ingres

Buscar